ThetaHealing® terapije


ThetaHealing® je preprosta tehnika, s katero se naučimo kako pravilno uporabljati našo naravno intuicijo, opirajoč se na brezpogojno ljubezen Kreatorja Vsega Kar Je, ki opravi dejansko »delo«.

Če spremenimo naše možgansko valovanje v »Theta« stanje, lahko dejansko izkusimo kako Kreator Vsega Kar Je ustvari trenutne čustvene in fizične ozdravitve.

S ThetaHealing® metodo boste spoznali, da ima vsakdo intuitivne sposobnosti s katerimi lahko spontano dosežete čustvene in fizične ozdravitve, da pomagate sebi, družini in prijateljem.

ThetaHealing® je oblikovan kot terapevtski vodnik za samopomoč s katerim razvijete sposobnost spreminjanja življenja na vseh nivojih: fizičnem, duševnem, čustvenem in duhovnem z uporabo brezpogojne ljubezni Kreatorja Vsega Kar Je.

ThetaHealing® je najbolj znan po delu s prepričanji in občutki na vseh štirih nivojih: jedernem, genskem, zgodovinskem in dušnem.

Znanstveni dokazi kažejo, da popačeni občutki lahko privedejo tudi do bolezni. Z zavedanjem, da čustva, občutki in moč misli neposredno vplivajo na naše fizično zdravje se povečuje zanimanje za to, kako z mislimi vplivati na telo, da ustvarimo popolno zdravje.

S ThetaHealing®metodo spremenimo prepričanja in občutke tako, da z njimi nadomestimo negativna čustva, občutke in misli z pozitivnimi in koristnimi.

S ThetaHealing® tehniko lahko spremenite vaše življenje za vedno! 

Več informacij na: www.quantum-institut.com